ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Αλλεργίες ένα πρόβλημα που δημιουργεί πολύ μεγάλο πονοκέφαλο σε πολλούς ανθρώπους σε διάφορες εποχές με κορωνίδα την Άνοιξη που για πολλούς ανθρώπους το πρόβλημα φτάνει στο αποκόρυφο με αποτέλεσμα να πιστεύουν ότι είναι άλυτο και θα ζήσουν με αυτό.


Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποτελείται από έναν εξαιρετικά ανεπτυγμένο μηχανισμό που σκοπό έχει την άμεση καταπολέμηση οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, διαθέτει μνήμη η οποία του επιτρέπει να καταγράφει τους επίδοξους εισβολείς και η οποία του προσφέρει την δυνατότητα γρηγορότερης κινητοποίησης κατά την διάρκεια των επόμενων επισκέψεών τους.

Η παρουσία «αντιγόνων», δηλαδή ξένων σωμάτων στον οργανισμό μας , ενεργοποιεί μία σειρά αντιδράσεων για την καταπολέμηση τους.


Η κλασσική Ιατρική δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα των αλλεργιών για αυτό συνήθως λύνεται περιστασιακά και εμφανίζετε την αντίστοιχη εποχή ή με την πυροδότηση μιας αιτίας, διάφορα φάρμακα όπως, σπρέι εισπνοών, αντισταμινικά χάπια δεν καταπολεμούν το πρόβλημα απλά προσφέρουν μια προσωρινή μείωση του προβλήματος.


Ο Βιοσυντονισμός διαθέτει την τεχνολογία αλλά και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίζει το πρόβλημα των αλλεργιών στην βάση του, έχει παρατηρηθεί πως τα κύτταρα του ανοσοποιητικού εκπέμπουν μία συγκεκριμένη συχνότητα όταν λειτουργούν σωστά και διαφορετική συχνότητα όταν πρόκειται για αλλεργικά άτομα.


Οι συσκευές της Biomedis έχουν την δυνατότητα στις περισσότερες περιπτώσεις η λύση να είναι μόνιμη διότι συντονίζουν τα κύτταρα και τα επαναφέρουν στην φυσιολογική τους κατάσταση.