ΚΑΡΔΙΑ

Υπέρταση και Υπόταση, δυο καταστάσεις που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο.


Η καρδιά μας είναι μία μυϊκή αντλία μικρή αλλά πολύ δυνατή. "Χτυπά" συνεχώς δηλαδή, συστέλλεται και διαστέλλεται, με ρυθμό περίπου 60-80 φορές το λεπτό, στέλνοντας 5 λίτρα αίματος το λεπτό σε όλο το σώμα. Μια απώλεια κιλών θα οδηγήσει και στη ρύθμιση της πίεσης, η απώλεια κιλών είναι μια δύσκολη υπόθεση και προϋποθέτει αλλαγές στον τρόπο ζωής, μην ακολουθείτε αυστηρές και απότομες δίαιτες οι οποίες έχουν παροδικό αποτέλεσμα αλλά θέτουν και την υγεία σας σε κίνδυνο.


Απαραίτητο επίσης είναι να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας θα ενισχύσει την προσπάθεια σας να χάσετε κιλά. Η υπέρταση αντιμετοπίζεται με:

  1. Βελτίωση του τρόπου ζωής
  2. Περιορισμός αλκοόλ.
  3. Διακοπή καπνίσματος.
  4. Αποφυγή στρες.
  5. Απώλεια Βάρους.
  6. Άσκηση.
  7. Σωστή Διατροφή.
  8. Αποφυγή στρες.
  9. κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα, μετά από ιατρική παρακολούθηση.

Ο Βιοσυντονισμός έχει βοηθήσει πολλούς ασθενείς να ρυθμίσουν την πίεση τους, αλλά όπως προαναφέραμε είναι εξίσου σημαντικό να αλλάξουν τρόπο ζωής και να αποκτήσουν πιο υγιεινές συνήθειες.


Η Biomedis, μια αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο του Βιοσυντονισμού διαθέτει τα πιο εξειδικευμένα συμπλέγματα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε την υπέρταση ή την υπόταση σας Με το σύμπλεγμα της εταιρείας Biomedis μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση της αρτηριακής τους πίεσης και να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες εκδήλωσης υπότασης, επιπλέον η Biomedis διαθέτει συμπλέγματα τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τη γενικότερη κατάσταση και υγεία του ανθρώπου.


Με μια συσκευή Biomedis μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο εμφάνισης απρόβλεπτων προβλημάτων υγείας και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.