ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η στοματική περιοχή σε πολλούς ανθρώπους δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα με την Ουλίτιδα, την Τερηδόνα, την Περιοδοντίτιδα κ.α. με αποτέλεσμα να νοιώθουν μειονεκτικά από την μια και σε αδιέξοδο λόγω του μεγάλου κόστους αποκατάστασης.


Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε αλλά και να αποκαταστήσετε σε μεγάλο βαθμό αυτές τις βλάβες για να έχετε ένα υγιές στόμα εξαλείφοντας τους κινδύνους απώλειας των δοντιών σας και άλλων προβλημάτων. Οι ενήλικες κινδυνεύουν από τερηδόνα εάν πάσχουν από ξηροστομία, η οποία μπορεί να οφείλεται σε κάποια πάθηση, σε φάρμακα, σε ακτινοβολίες, σε χημειοθεραπείες και μπορεί να είναι προσωρινή ( μέρες ή μήνες) ή χρόνια.


ΤΕΡΗΔΟΝΑ :

Αυτό εξαρτάται από την αιτία που προκαλεί την τερηδόνα η οποία εάν έχει προχωρήσει ο ασθενής πρέπει άμεσα να επισκεφτεί τον οδοντίατρο για να την καθαρίσει και να σφραγίσει το δόντι.


ΟΥΛΙΤΙΔΑ :

Η ουλίτιδα είναι μια πρώιμη μορφή πάθησης του ούλου που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη στοματική και συνολική σας υγιεινή. Αν δεν γίνει τίποτα για την καταπολέμησή της, η ουλίτιδα μπορεί να εξελιχθεί σε μια πιο σοβαρή πάθηση των ούλων, γνωστή ως περιοδοντίτιδα,


ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑ :

Αυτό οδηγεί στην καταστροφή των ούλων και τα δόντια αρχίζουν να κουνιούνται, είναι ο συνηθέστερος λόγος απώλειας δοντιών στους ενήλικες .


Ο Βιοσυντονισμός συμβάλει αποτελεσματικά στην πρόληψη.


Η Biomedis φροντίζει την στοματική υγιεινή βοηθώντας στην υγεία των δοντιών και των ούλων σας, με δύο ολοκληρωμένα συμπλέγματα που αφορούν την οδοντική φροντίδα


Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τον οδοντίατρο σε περίπτωση βλαβών όπως περιγράφονται πιο πάνω.